Mondkapjes zijn gevaarlijk voor de gezondheid.

Gekopieerd nadat ik het heb geverifieerd – zoek naar de onderstaande link die u naar de CDC-site brengt.

Deze week heeft de CDC het Covid-nummer stilletjes bijgewerkt om toe te geven dat slechts 6% van alle 153.504 geregistreerde sterfgevallen daadwerkelijk stierf aan Covid.

Dat zijn 9.210 doden.

De overige 94% had 2 tot 3 andere ernstige ziekten en de overgrote meerderheid was van zeer hoge leeftijd; 90% in verpleeghuizen.

Dat is een behoorlijk grote BOOM.

Dit wil niet zeggen dat het niet echt is. Daar debatteer ik niet over. Ik laat alleen bijgewerkte nummers zien. Niet hier om te vechten. Ziek van vechten. Zal berichten verwijderen die willen vechten.
Vrede, liefde en een goede gezondheid voor iedereen.

ETA- Ik ben zo dankbaar voor de levens die deze post heeft aangeraakt en voor het zien van zoveel waarheidszoekers! Ik weet niet wie het OP was, maar ik ben ze super dankbaar! Omdat mijn opmerking nu moeilijk toegankelijk is, voeg ik hier de CDC-link :

Onthoud dat het licht heeft gewonnen! Blijf ruimte houden voor waarheid, vrijheid en soevereiniteit! We leven door de openbaring en ontmanteling van vele systemen en paradigma’s die ons hebben tegengehouden! We gaan naar onze empowerment!

Liefde en vrede voor jullie allemaal

– Dr. Elizabeth Hesse DC

Geef een reactieHet e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *