Voor een beter Doel

Omdat ze een doodsteek zijn voor de sociale samenleving, onze vrijheden, ons vertrouwen in elkaar, om zo over straat te gaan. En elkaar niet te mogen kennen en ons als mogelijke besmetting voor elkaar te zien.

Creativity is inteligence having fun.

Albert Einstein

Na de 2de wereld oorlog, waren wij mensen van mening dat mensen beschermd moesten worden voor overheden. Om als mensen aan te geven waar onze grenzen lagen, als het gaat om de verbintenis die we daarmee met deze overheid aangaan. Hen de zorg in de breedste zin van het woord ZORG toevertrouwden. Maar ook binnen welke mensenrechten dat dient te gebeuren.

De Nuerenberg code, die als gevolg van het Neurenberg tribunaal is opgesteld, omschrijft daarin dat je op geen enkele wijze als overheid mag experimenteren met mensen. En dat mensen vrij zijn te bepalen wat ze dragen. Niet medische mondmaskers verplichten is daarmee een oorlogsmisdaad, waarbij je tijdens deze huidige oorlog nog geen gerechtigheid zult vinden. Daarvoor wachten we geduldig, met popcorn uiteraard, tot gerechtigheid weer terug keert in onze maatschappij.

Bij de eerste demonstratie tegen het mondkapjes beleid van Aboutaleb in Rotterdam, kwam heldhaftig Marot van de Onafhankelijke Pers Nederland ten tonele. In haar Corona mondkapjes bikini. Waarbij het eerste wat bij mij op kwam was.

Toch niet zinloos blijk, die mondkapjes. En zonde om ze weg te gooien.

We gaan ze als snuifkapjes aanbieden, en daarmee ook het gevaar laten zien om een mondkapje als iets normaals te beschouwen.

Wil je mee participeren in dit innitiatief. Maak dan een gebruikersaccount aan via het inlog scherm.

Een gedachte over “Voor een beter Doel

Geef een reactieHet e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *